De volgende zalen zijn te huren in de Pieterskerk (nadat de COVID-19 maatregelen ingetrokken zijn):

Kapittelzaal

De Kapittelzaal (Foyer) is een zaal geschikt voor vergaderingen en lezingen. De zaal kan verduisterd worden middels gordijnen. Er mogen maximaal 35 mensen in de zaal. Voor een koorrepetitie raden we niet meer dan 25 mensen aan.

Klein Kapittel

Het Klein Kapittel is een zaal geschikt voor kleine overleggen van 6 tot 8 mensen. De zaal kan verduisterd worden middels gordijnen.

Dekenkapel

De Dekenkapel is een zijkapel van de Kerkzaal en geschikt voor kleine concerten en lezingen. Er kan gebruik worden gemaakt van het kabinet-orgel. Er mogen maximaal 50 mensen in de kapel. Voor een koorrepetitie raden we niet meer dan 25 mensen aan.

Pieternellenkapel

De Pieternellenkapel is een zijkapel van de Kerkzaal en is geschikt voor vergaderingen van maximaal 14 mensen. Er is een grote tafel met stoelen.

Kerkzaal

De Pieterskerk beschikt over enkele ruimtes die gehuurd kunnen worden. De kerkzaal is uitermate geschikt voor concerten van met name koormuziek. Daarbij kan gebruik worden gemaakt van het groot orgel en kistorgel. In de kerkzaal mogen maximaal 365 mensen. In het schip van de kerk kunnen 250 mensen zitten in de banken en op de stoelen.

We staan u graag te woord

Heeft u vragen of wilt u (een deel van) de kerk huren? Neem contact met ons op en wij staan u graag te woord.

Neem contact op