Columbarium

In de Crypte van de Pieterskerk is een columbarium ingericht. Daar kan een urn of een asbus worden geplaatst voor een periode van 20 jaar. Deze periode kan steeds met 10 jaren worden verlengd.

Jaarlijkse herdenking

Elk jaar vindt op de 1e zondag in november om 16.00 uur een bijeenkomst plaats voor de nabestaanden en andere belangstellenden. Deze bijeenkomst vindt plaats in de kerkzaal en daarna kan er in de crypte een kaarsje worden aangestoken. De bijeenkomst wordt ingevuld met muziek en gedichten en verhalen.
In de 2020 zal de bijeenkomst een aangepaste vorm hebben in verband met het coronavirus. Op de website zal informatie komen te staan over deze bijeenkomst. Nabestaanden waarvan wij geen mailadres hebben, zullen per post een uitnodiging ontvangen, anderen per mail.

We staan u graag te woord

Heeft u vragen of wilt u (een deel van) de kerk huren? Neem contact met ons op en wij staan u graag te woord.