verhuur

De Pieterskerk beschikt over enkele ruimtes die gehuurd kunnen worden. De kerkzaal is uitermate geschikt voor concerten van met name koormuziek. Daarbij kan gebruik worden gemaakt van het groot orgel, kistorgel en eventueel kabinetorgel. In de kerkzaal mogen maximaal 365 mensen.

De Dekenkapel is een zijkapel van de Kerkzaal en geschikt voor kleine concerten en lezingen. Er kan gebruik worden gemaakt van het kabinetorgel. Er mogen maximaal 50 mensen in de kapel.

De Pieternellenkapel is een zijkapel van de Kerkzaal en is geschikt voor vergaderingen van maximaal 14 mensen. Er is een grote tafel met stoelen.

De Kapittelzaal (Foyer) is een zaal geschikt voor vergaderingen en lezingen. De zaal kan verduisterd worden middels gordijnen. Er mogen maximaal 40 mensen in de zaal.

Indien u een van de ruimtes zou willen huren kunt u contact opnemen met :
verhuur@pieterskerk-utrecht.nl